Chocolate Slim – lausunnot ja hinta

Hei! Jotkut uskovat, että liikalihavuuden torjuntaa. Ottaen huomioon tällaisen asennuksen, laihduttajat ennemmin tai myöhemmin päästä markkinoille maaginen täydennys laihtuminen jotka lupaavat ilmiömäinen tuloksia. Ja tee mitään! Syödä pillereitä, juo tärisee, baareja, kyllä ​​kaiken.

Yksi tällainen maaginen työkalut – Suklaa Slim. Hype tuote on vain tilaa, mutta ei kertaakaan onko se huijaus? Vastaus tähän kysymykseen opit artikkelista.

Mikä se on ja miksi sitä tarvitaan

Sen ytimessä, tämä cocktail on unelma, ei muuten. Loppujen lopuksi mainonnan lupaa, että joisitte herkullinen suklaa juomaa kahdesti päivässä laihtua 24 kiloa kuukaudessa! Myös “viralliset sivustot”, jonka löysin vähintään viisi, kirjallisesti, että juominen tämä cocktail:

 • se vähentää nälkää.
 • Ei enää himo makeisia.
 • Näkyy aalto voimaa ja elinvoimaa.
 • tilan parantamiseksi ihoa ja hiuksia.
 • parantaa aineenvaihduntaa.

Silti maagisesti liukenevat selluliittia, hidastaa ikääntymisen prosessia, ja parantaa mielialaa. Vain loma sinulle!

Miten toimii kehossa suklaa Slim

mekanismi laihtuminen

täydentää mukainen luonnollisia ainesosia, jotka yhdessä pitäisi antaa halutun vaikutuksen. Johtuen aktivointi sisäelinten kiihdytetään rasvan vähentäminen, ja myös poistoon elimistöstä haitallisia aineita – myrkkyjä, kolesteroli ja myrkkyjä. On odotettavissa, että käsittelyn jälkeen keho lopettaa kerääntyä rasvaa ihonalainen kerros.

Lisäksi ruokahalun johtaa siihen, että laihduttajat kuluttaa vähemmän kaloreita ja siten, elimistö käyttää nykyisiä rasvaa varaa.

Vapauta muodossa suklaa Slim

Cocoa Slim on pakattu pehmeä folio pakkauksissa 100 grammaa, on edelleen Pakattu punainen pahvilaatikkoon. Energia-arvo 100 g tuotetta: proteiinit – 10 grammaa rasvaa – 12 grammaa hiilihydraatteja – 57 g. Hinta ilo paljon: arvioituja paketin – 400-600 RUB. Mistä voi ostaa ihme korjaamiseksi useita: Verkkoapteekkien ja erikoistuneiden sivustojen.

suklaa hoikka

Tuote on ostettavissa useilta toimittajilta. Lisäksi koetehtävät, todistukset ja asiakirjat hakemuksen tavaramerkin rekisteröinnin vain antaa yksi heistä. Muut “virallinen” myyjät näistä asiakirjoista eivät tarjoa eivätkä osoita tarkkaa tuotteen koostumus verkkosivuillaan. Valitsemalla kahdesta pahasta, olen edelleen luottavat ensimmäinen myyjä, tietoa, joka tuntuu totuus.

Niinpä tuote, joka läpäissyt laboratoriokokeita, patenttivaatimusten kompleksi 5 aktiivista ja useita ylimääräisiä komponentteja. Vaikuttavat aineet:

 • Goji marjat, teki melu muutama vuosi sitten. On tonic vaikutus ja lisätä kestävyyttä, normalisoida veren kolesteroli ja verenpaine ja verensokeri, joka poistaa halu syödä makeaa. Laihdutus auttaa parantamaan ruoansulatusta ja nopeuttaa hiilihydraattien aineenvaihduntaan. Lisäksi marjat ovat antioksidantteja.

 • Acai. Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vahvistaa vastustuskykyä, suojaavat elimistöä ennenaikaista vanhenemista. Koostuvat proteiinia tarvitaan rakentaa lihas.
 • Cocoa. Parantaa suorituskykyä ja pitoisuustasot, parantaa mielialaa tuotannon avulla endorfiinien. Parantaa aivojen verenkiertoa. Sisältää tärkeitä kivennäisaineita, vitamiineja ja foolihappoa.
 • Reishi sieni (Lingzhi). Alentaa kolesterolia ja verensokeria, vähentää ruokahalua, aktivoi aineenvaihduntaa. Sieni ote edistää jakautuminen ja poistaa rasvaa talletukset.
 • Raakakahvi on toinen suosittu osa täydentää laihtuminen. On kahvipapuja, joita ei ole lämpökäsitelty, mutta koska kofeiinipitoisuus niissä on minimaalinen. Kiihdyttää aineenvaihduntaa rasvoja ja hiilihydraatteja, hidastaa ravinnosta saatavien rasvojen imeytymistä, toimii antioksidanttina. Parantaa ihon sävyä ja vahvistaa hermostoa.

lisäaineosia pakkauksessa: sokeri, hera, maitoproteiini, kasvirasva, anticommuting kalsiumfosfaatti, sakeuttamisaine guarkumi, vanilliini.

Muut myyjät joukossa ainekset sanoa vain 5 luetellut vaikuttavia aineita ja maaginen Chia siemenet, jotka estävät näläntunteen ja aktivoi rasvanpolttoa prosesseja. Mielenkiintoista, verkkosivuilla samalta myyjältä, joka kohdistuu myyntiin Chocolate Slim tuotteet Itä-Euroopan maissa (erityisesti Uzbekistanissa), komponentit koostumuksessa lisäksi kaakao, eivät leikkaa: soijaproteiinia, Apple pektiiniä, ananas uute, C-vitamiinia, papaiini. Yli outoa, eikö?

edut ja haitat suklaata hoikka

On hyvin vaikea puhua eduista ja haitoista tämän tuotteen. Päätavoitteena varoja on edistää kehon prosesseja rasvanpoltto ja tämän seurauksena vähentää painoa. Jos lääke todella on todennut komponentteja, se on tarjottava tonic vaikutus ja edistää puhdistus kehon ja parantaa aineenvaihduntaa.

ja vasta-aiheet

Koska korkea proteiinipitoisuus ja virkistävä komponentteja, cocktail täydellinen käytettäväksi ennen harjoitusta energiaa. Video “Celica” lisäravinteet – ylipainoisten.

Koska vasta-käsikirjassa merkitty:

 • Diabetes.
 • Yksittäiset komponentit intoleranssi (allergia maidon proteiinia).
 • krooninen munuaissairaus.
 • Krooniset sairaudet hermoston.
 • Raskaus ja imetys.
 • lasten ikään.

Mahdolliset haittavaikutukset

Sellaisenaan sivuvaikutuksia tuote ei ole määritelty. Keskuudessa mielipiteitä ihmisiä, jotka ovat testanneet työkalun omasta, samat tiedot ummetus, verenpaineen nousu ja vaikea ahdistuneisuus.

Pakkauskustannusten

Keskimäärin yksi pakkaus 100 grammaa kestää enintään 5 päivää, mutta niiden määrä riippuu siitä, kuinka juoda juoman. Totesi säilyvyysaika on 1 vuosi.

Miten suklaa Slim

annostus ja vastaanottoaika

Juoma on suositeltavaa käyttää 2 kertaa päivässä aamulla. 2-3 tl jauhetta haudutettua Cup kiehuvaa vettä ja hautua 5-10 minuuttia. Lisätä tehokkuutta, myyjät jotka saavat varoja mukana liikunnan ja rajoittaminen hiilihydraattien ruokaa illalla ja illallinen viimeistään 3 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Olen kuitenkin varma, että jos urheilemaan, rajoittaa hiilihydraatteja ja eivät syö ennen nukkumaanmenoa, ylipaino menee pois ilman ihme cocktail.

Kesto saanti

Kaikki “virallinen” verkkosivuilla “alkuperäinen” Supplement nähdä suositellun tapaamisen 3-4 viikkoa, sinun täytyy pitää taukoa kuukaudessa. Mutta myyjät cocktail sen kaikki monimutkaisia ​​järjestelmän. Kun soitat ja tilata ihme suklaa you “toimenpide” päästä varpaisiin ja antaa asiantuntijalausuntoja: sinun tapauksessa sinun tarvitsee vain niin paljon pakkauksissa.

Itse olin hänelle määrätään 6 pakkauksissa jopa 2 kuukautta. Mikään että “virallinen” sivusto kertoo noin kuukauden. On kaksi perusteltuja kysymyksiä: ensin, onko virallinen sivusto ja toiseksi, että loppujen lopuksi, katettu hopea pussissa, jossa lukee “Chocolate hoikka”?

Miten ei ostaa väärennettyjä Suklaa Slim

Kun otetaan huomioon, että itse tuote on melko “mutainen” olisi oikein sanoa, “miten ostaa mitä todennäköisesti ei haittaa”. Siksi aion kuvata tuotteen myyjä, joka tarjoaa varmenteita tavaransa.

Mikä olisi pakkaus

jauhe itse on katettu hopea pussi ja Pakattu punainen laatikko. Jos jauhe kaadetaan purkissa tai pakkaukseen ilman laatikko, todennäköisesti, ennen kuin väärennös. Tuotantoajankohta on merkitty tehtaan leima, ja ei ole määritelty tekstissä etiketin tai laatikossa. Itse juomaa on nimetty oikein, jos saat cocktailin tai Suklaa Slim ChocoSlim – ennen kuin täysin hyödytön tuote.

jauhe on vaalean ruskea väri, maku ja haju kaakaota kermavaahtoa. Tuote on valmistettu Euroopassa määritelty myyjä julistuksen ja testausselosteet antamaa Europen valtuutettu elimissä. Kumpikaan Puolassa eikä Yhdysvalloissa olemassaolosta ihme-juomaa tiedä eivätkä tuota.

Näytä hyvä video Arvioi suklaa hoikka:

Fake ja alkuperäinen mikä on ero

Fake juomaa parhaassa tapauksessa muodostua ainoastaan ​​kaakaon ilman ylimääräisiä lisäaineita. Usein, tämä tuote on valkoinen väri, se on todennäköisimmin koostuu maidon kuiva. Kukaan ei tiedä voi kaataa ja miten se voi vaikuttaa terveyteen. Luonnollisesti mitään “rasvaa polttava” ominaisuuksia tämän työkalun pelin.

mielipiteitä laihdutus Suklaa Slim

mielipiteitä laihdutus vaihtelevat suuresti. Tiedän ettei kukaan käyttänyt tätä cocktail laihtuminen, mutta verkossa tapasin noin 80% negatiivinen ja 20% positiivisia lausuntoja. Pääviesti on kielteisiä lausuntoja, että juoma ei yksinkertaisesti toimi, juo, älä juo paino ei muutu.

Joku jopa päinvastoin, toipui. Lisäksi päätellen kommentit, hyvin suuri osa laihduttajille törmätä väärennös. 20% niistä, jotka ovat tyytyväisiä tulokseen (tämä ei sisällä avoimesti mainonta lausunnot “virallista” sivustot) kirjoittaa, että juoma todella dulls näläntunteen, antaa energiaa, ja mikä tärkeintä, edistää painon – 7- 9 lbs kahden viikon kuluttua.

Jos se on mielipiteitä? On vaikea sanoa. Lopulta plasebo vaikutusta ei ole peruutettu, ja on mahdollista, että joku laihtuminen tarpeeksi ja tällaisen psykologista.

Tulokset ennen ja jälkeen

“virallinen” sivustoja ripustaa kuvia ihmisistä, jotka oletettavasti laihtunut on juoda. Ja nämä kuvat kategoriasta “ennen ja jälkeen” herättää tunteen deja vu: missä olen nähnyt nämä ihmiset ja se oli ehdottomasti ei laihtumiseen “Chocolate hoikka”.

Mitä lääkärit sanovat ravitsemusterapeutit

lääkärit eivät ole halukkaita luottaa tämän tuotteen todellakaan suosittele sitä apuna laihtuminen. He eivät puhu hyviä ja huonoja puolia juoman, ja taas Muistutan, että et voi laihduttaa makaa sohvalla ja juominen kyseenalainen cocktail. Ilman jatkuvaa valvontaa ravitsemuksen ja urheilun harmonian saavuttamiseksi ei toimi. Mutta jos hirveän haluat makea, anna itsesi syömään aamulla siivu tummaa suklaata on korkea kaakaopitoisuus – saat enemmän kuin tuntemattoman jauhetta.

Monille ylipaino on vakava ongelma, jota vastaan ​​kestää vuosia. Valitettavasti häikäilemättömät valmistajat kiire käteistä tässä tarjoamalla taika tärisee ja pillereitä, jotka oletettavasti päästä eroon ylipaino ikuisesti. Valitettavasti se on fiktiota, nämä lääkkeet eivät. Säädä ruokavalion ja elintapojen ja tarvittaessa kuulla ravitsemusterapeutin ohjeita ruokavaliosta ja onnistutte ja jauheet.

Mutta heittää pois rahaa kyseenalainen cocktaileja jättää ne, jotka eivät ole tilanneet blogiin. Joten älä unohda ottaa ilmoitukset uusista julkaisuista ja nähdään pian!

T
Tietoa Tuulikki Tuomioja 17 Articles
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä