Vitaelife Pharma Omega 3 – mielipiteitä, kommentteja, hinta,

17 maaliskuu 20175369

Omega-3-rasvahapot – ovat aineita, ihmisen elimistö tarvitsee, mutta ne eivät ole synteettisesti niitä itsenäisesti. Nämä komponentit sisältyvät kalan, erityisesti sen rasvan, jotkut kasvit, vihannekset ja kasviöljyt.

nämä aineet voivat olla vain ruokaa, ja ne nopeasti hapettuvat ja menettää ominaisuuksiaan. Siksi on hyödyllistä ottaa monityydyttymättömiä rasvahappoja ravintolisinä.

sisältö

Mikä on se, miksi ja kuka tarvitsee näitä lisiä

Omega-3-happoja ovat ihmisen kehon eri toimintoja. Pohjimmiltaan ne ovat rakennuspalikoita prosessissa lisääntymisen soluissa, mutta myös osallistua tällaisiin prosesseihin kuten:

 • laatiminen eikosanoidien ovat biologisesti aktiivisia aineita samanlainen hormonit; nämä komponentit ovat mukana kaikissa sisäisissä prosesseissa, niillä ei ole sisältöä johtaa kroonisiin sairauksiin;
 • omega 3 happoja ovat aktiivisesti mukana rakentamisen solujen osana solukalvojen, erityisesti tarpeen omega 3 aivojen soluja, sperma, verkkokalvo, ja verenkiertoelimistön;
 • muodossa energia: lykätä rasvakudoksessa nopeasti tyhjennys mittarin ja tarvittaessa, omega-3 ei vaikuta painoa, mutta elimistö käyttää uutena varaus, jota voidaan käyttää milloin tahansa;
 • muodostumista aivosolut lapsilla, kuten omega-3 happoa annetaan raskaana oleville naisille ja imettäville äideille;
 • parantaa muistia, huomiota, nopeus ajattelua lapsilla ja aikuisilla,
 • nuorentaa ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää.

Edellä esitetystä seuraa, että kun omega-3-monityydyttymättömiä rasvahappoja välttämättömiä lapsille ja aikuisille, koska elintarvikkeiden saada niitä riittävässä määrin on hankalaa, ja ne ovat mukana monia tärkeitä kehon toimintoja ja rakennetaan uusia soluja .

farmakologisen vaikutuksen, koostumusta, muotoa julkaisu

sen ominaisuudet, omega-3 rasvahappoja kuuluvat biologisesti aktiivisia lisäaineita. Ne stimuloivat immuniteettia, alentamaan kolesterolia, triglyseridien, lipoproteiinit, parantaa aineenvaihduntaa.

Lisäksi, omega-3 on kolesterolia alentava, verenpainetta alentava, antiateroskleroottinen, protivopsoriaticescoe ominaisuuksia. Myös tämä lisäaine vähentää sairauksien, kuten ateroskleroosin, sydän- ja reumasairauksien, tromboosi johtuu siitä, jotka lisäävät tai vähentävät tiettyjen aineiden kehossa, nimittäin:

Omega-3-rasvahappoja on pääasiassa löydettävissä käsittelyä lohia. Ne löytyivät muista roduista, mutta on vähemmän keskittymistä.

Tämä aine on rasvaliukoinen. Tyypillisesti lisäaineen vapauttavat kapselit, jonka sisällä on kalaöljyä sen puhtaassa muodossa tai sekoitettuna suhteessa kasviöljyllä ja vitamiinit.

kuori on valmistettu gelatiinista, joten se liuotettiin jo mahassa. Kapselit on pakattu läpipainopakkauksiin ja kartonkien tai pulloissa pimeässä lasista, joten ne eivät hapetu valossa ja ei menetä hyödyllisiä ominaisuuksia.

ja vasta-aiheet

ravintolisä omega 3 on osoitettu ihmisille liikalihavuus, diabetes, verenpainetauti, ateroskleroosi. Monimutkainen hoito ja sydän- ja verisuonitautien ehkäisemistä ja tromboflebiitti. Torjumiseksi kuiva iho, hiustenlähtö ja hauraille hiuksille, hilse, ja myös sellaisia ​​ihosairaudet kuten ihottuma, psoriaasi ja muut.

Supplement on mahdollista 12-vuotiaana.

Jos olet yliherkkä komponentteja lääkkeen, kuten jos olet allerginen kalalle, ja kun läsnä on akuutti maha Infektion lisäravinteiden on vasta.

Sovelluksen ohjeet lapsille ja aikuisille

Aikuiset ja lapset kannustetaan ottamaan lääkettä ennen jokaista ateriaa, eli kolme kertaa päivässä 1-2 kapselia. Jos haluat, voit juoda omega 3 vettä.

Haittavaikutuksia ja yliannostuksen

Lääke omega-3 ei ole merkittäviä sivuvaikutuksia, kun kulutetaan oikein. Ainoa hankaluus maistuu hämärä yhteydessä perusmateriaali, josta luodaan lisäainetta – kalaöljyä.

Yliannostustapauksessa, on ylimäärin A- ja D-kehossa, sekä vatsavaivoja ja nenäverenvuoto. Myös pahoinvointia, turvotusta ja oksentelu.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset, erityisohjeet

Omega 3 on yhteensopiva kaikkien lääkkeiden kuitenkaan ei pidä ottaa samanaikaisesti täydentää kanssa vitamiini monimutkainen välttää yliannostuksen. Mikäli on syytä epäillä yhteensopivuutta, on parempi neuvotella lääkärin.

Suosituin huumeita omega 3

valmisteet, jotka sisältävät omega-3-rasvahappo tuottaa paljon valmistajille. Mieti suosituin niistä.

 1. “Omega 3 Doppelgerts aktiivinen” on kapseli, joka sisältää ei ainoastaan ​​monimutkainen monityydyttymättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinin verrattuna normi, “omega-3 Doppelgerts Asset” sisältää 50% päivittäisestä tarpeet E-vitamiinia ja noin 24% korko omega 3. Pidä erityistä huomiota verenkiertoon kehon. Vapauttamaan tuote tumma pulloa 30 ja 80 kapselia. Keskimääräinen kustannus pakkaus 30 kappaletta on 300 ….
 2. “Omega 3-6-9” – monimutkainen täydennysosa sisältävät tiivistettyjä kalaöljy, omega-3, 6 & amp; 9 ja pellavansiemenöljyä, E-vitamiinia, siemenöljy Kurkkuyrtti. Koska sen koostumus, “omega 3-6-9” ja on tonic ja virkistäviä vaikutuksia elimistöön. Lääkeaine on saatavilla läpinäkymätön tölkit, muoviset 90 kpl per pakkaus. Hinta huume keskiarvo on 1400 ….
 3. “solgar omega 3” kapseleita, joilla on eri pitoisuus omega 3. Käytettävissä olevat pimeässä lasiastiaan 30, 60 ja 90 yksikköä, vastaavasti. Olla suhteellisen runsaasti ravinteita. Hinta 30 kappaletta on alueella noin 1400 ….
 4. “Omega 3 Vitrumista Sydän” – rasvahappojen vahvistaa sydän-järjestelmään. Tuotettu korkea pitoisuus omega 3 kapseleina, 60 kpl per pullo. Kukin pakkaus lääkkeen maksaa noin 1300 ….
 5. “Aquamarine omega 3” – huolellisesti puhdistettu kalaöljy jossa on suuri pitoisuus vitamiineja E ja D Release “Aquamarine omega 3” pakkaus 60 kpl, keskimääräiset kustannukset pakkaus on noin 600 ….

Kustannukset lääke on hyvin erilainen kuin alkuperämaa, tuotemerkki, raaka-aineiden laatu (halvempi käytetyn kalan, sitä helpompaa ja halvempaa lääkettä, ja päinvastoin).

Kuluttajien mielipiteitä

ravintolisä omega 3 on varsin suosittu kansan keskuudessa ja on monia mielipiteitä.

Olemme Sahalinin kaikki ihmiset ovat erittäin terveitä, joten olin hyvin yllättynyt, kun raskauden aikana lääkäri tarjosi minulle juotavaa kalanmaksaöljyä. Kalaa pöydälle aina ollut paljon, mutta ilmeisesti rinnastaa kaikki huonoja. Kiitos ajoissa lääkärin, minä synnytti terveen vauvan, ja raskaus lisäksi. Vaikka tunnustan, niellä kapselia aamupahoinvointia se oli vaikeaa, koska maku ja haju.

Veronica, 28 vuotias, Sahalin

Säännöllinen matkoja Moskovaan töihin loppuun, immuniteetin kokonaan lakannut torjumaan haavaumia. Siksi minun valintani apteekissa putosi omega 3 happoja. En tiedä, mitä ydin vaikutusta, mutta pitkän matkan ja hermostunut alkoi tehdä huomattavasti parempi ja turvallisempi, jopa ilman sedaatiota.

Juliana, 32 vuotias, Zelenograd

Enkä auttaa paljon puhuttua tyydyttymättömiä rasvahappoja. Ehkä en ole ostanut sitä, mutta sen lisäksi, että haju on erittäin hämärä ja vahva, röyhtäily ja jälkimaku, eikä suostuttelua. Skin karistaakseen ja jatkuu. Ensimmäistä kertaa jopa jotain ihottumaa kaadetaan, mutta se nopeasti ohi.

Iryna, 20 vuotias, Volgograd

Vaimoni ei ole lapsia, juoksi noin joukko lääkäreitä, kulunut paljon testejä. Lopulta todettiin, että ongelma on minun. Ottaa Kerättyjen nyrkkiin, päätin mennä terveellistä ruokavaliota, hälytystilan asettamiseen päivän. Ei ilman ja vitamiinit. Vaikutus ei ollut välitöntä, mutta voin sanoa, että nyt meillä on poika, poika. Mielestäni ansiot omega-3 on täällä.

Igor, 39 vuotias, Sevastopol

Aiemmin oli urheilija, vahva ja terve, mutta iän myötä tulee heikko lainkaan. Erityisesti sydämen pumpata. Sen jälkeen olin diagnosoitu sydänkohtaus, aloin seurata tarkoin terveyttä ja yrittivät nopeasti takaisin. Otti eri lisäravinteet, kuten kalaöljy “omega 3 Doppelgerts Asset.” Nyt sydän en valita, kaikki on hiljainen ja mitään sattuu.

Vladimir, 51 vuotias, Smolenskin

Jotkut hyödyllistä lisätietoa löytyy seuraava video.

T
Tietoa Tuulikki Tuomioja 17 Articles
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä